Kotisivu

"Osta minut sellaisena kuin olen"

Monialapalvelu Ikonen toimii nimensä mukaisesti monilla toimialoilla. Vuodesta 1991 olen toiminut yrittäjänä/osakkaana monissa yrityksissä, joten osaamista ja kokemusta on kertynyt laajasti eri toimialoista. Matkan varrella päätoimialoja ovat olleet markkinointi-, liikunta- ja fysioterapiapalvelut. Olen aina valmis tarttumaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa opin itsekin uutta. Mieluiten edistän ihmisen terveyteen sekä liikunta- ja toimintakykyyn liittyviä palveluita ja tuotteita.

Jouni Ikonen, fysioterapeutti, Vantaa Rekola
Jouni Ikonen, fysioterapeutti (AMK)

Fysioterapeutti palveluksessanne!

Tällä hetkellä päätoimialani on fysioterapia, ja toimin fysioterapeuttina päätoimisena työntekijänä HUS Peijaksen sairaalassa. Päätyöni ohessa opiskelen jatkotutkintoa (Kuntoutuksen ylempi AMK), mistä valmistuminen koittanee 2022/2023 nurkilla. Ajankäyttöni ei valitettavasti riitä kaikkeen, joten fysioterapiavastaanottoja yksityisenä elinkeinonharjoittajana (Fysioterapiatiimi.fi) jatkan vasta, kun opiskelut on saatu valmiiksi.

Fysioterapiatiimi.fi

Aloitimme fysioterapiavastaanotot pääkaupunkiseudulla 1. syyskuuta 2017. Fysioterapiatiimi.fi on yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto, jonka taustalla on Polvenkuntoutus.fi ja Lonkankuntoutus.fi palveluiden tekijät. Sivustot on toteutettu oppilastyönä vuosien 2016 ja 2017 aikana, ja ne tarjoavat ilmaiseksi tietoa polven- ja lonkantekonivelleikkauksen jälkeiseen omatoimiseen kuntoutumiseen.
>> Lue lisää

Pöytälaatikossa tai kuopattu:

Ajankäytöllisistä syistä olen joutunut karsimaan palveluitani ”vanhimmasta päästä”. Silloin tällöin näistä tulee kyselyitä, joten listaan tähän näitä toimintoja, ja linkkien kautta löytyy vielä lyhyt kuvaus aikaisemmista palveluista/tuotteista:

Siirry sivun alkuun