Jouni Ikonen, Joukontie 23, 01400 Vantaa | jouni@ikonen.fi | puh. 040 538 3240

ikonen.fi – Jouni Ikonen, fysioterapeutti

Olen 56-vuotias vantaalainen fysioterapeutti ja esittelen tämän sivuston kautta ihmisen terveyteen liittyviä ajatuksia, palveluita ja tuotteita.

Fysioterapiatiimi.fi

Fysioterapiatiimi.fi toiminta alkoi 1.9.2017

Fysioterapiatiimi.fi on itsenäisten ammatinharjoittajien verkosto

Fysioterapiatiimi.fi on yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto, jonka taustalla on Polvenkuntoutus.fi– ja Lonkankuntoutus.fi-palveluiden tekijät. Annukka Saarelainen, Janne Merikallio, Jouni Ikonen ja Kati Hokkanen tekivät sivustot Metropolia Ammattikorkeakoulun oppilastöinä vuosien 2016 ja 2017 aikana. Edellä mainitut sivustot tarjoavat tietoa polven- ja lonkantekonivelleikkauksen jälkeiseen omatoimiseen kuntoutumiseen. Näin tulee jatkossakin olemaan eli sivustojen ylläpidosta vastaa nyt Fysioterapiatiimi.fi-verkosto, joka tarjoaa ne ilmaiseksi käyttäjilleen.

Kotisivut julkaistu 28.8.2017

Fysioterapiatiimi.fi-kotisivut ovat olleet julkisuudessa maanantaista 28.8.2017. Kehitämme ja päivitämme sivuston sisältöä jatkuvasti, joten olemme kiitollisia kaikesta palautteesta. Helpoiten palautetta annat kotisivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä s-postia osoitteeseen respa (ät) fysioterapiatiimi.fi.

Toiminta alkoi pääkaupunkiseudulla 1.9.2017

Fysioterapiavastaanotot alkoivat pääkaupunkiseudulla perjantaina 1.9.2017. Syyskuun alusta mukana ovat olleet Kati, Janne ja Jouni (Annukka aloittaa vastaanotot myöhemmin):

Tutustu tarkemmin palveluihin, fysioterapeutteihin, toimipisteisiin, hinnastoon ja nettiajanvaraukseen: www.fysioterapiatiimi.fi.

Tervetuloa fysioterapiaan – liike on lääke!


Siirry sivun alkuun