Fysioterapiatiimi.fi

Fysioterapiatiimi.fi toiminta alkoi 1.9.2017

Fysioterapiatiimi.fi on itsenäisten ammatinharjoittajien verkosto

Fysioterapiatiimi.fi on yksityisten elinkeinonharjoittajien verkosto, jonka taustalla on Polvenkuntoutus.fi– ja Lonkankuntoutus.fi-palveluiden tekijät. Annukka Saarelainen, Janne Merikallio, Jouni Ikonen ja Kati Hokkanen tekivät sivustot Metropolia Ammattikorkeakoulun oppilastöinä vuosien 2016 ja 2017 aikana. Edellä mainitut sivustot tarjoavat tietoa polven- ja lonkantekonivelleikkauksen jälkeiseen omatoimiseen kuntoutumiseen. Näin tulee jatkossakin olemaan eli sivustojen ylläpidosta vastaa nyt Fysioterapiatiimi.fi-verkosto, joka tarjoaa ne ilmaiseksi käyttäjilleen.

Kotisivut julkaistu 28.8.2017

Fysioterapiatiimi.fi-kotisivut ovat olleet julkisuudessa maanantaista 28.8.2017. Kehitämme ja päivitämme sivuston sisältöä jatkuvasti, joten olemme kiitollisia kaikesta palautteesta. Helpoiten palautetta annat kotisivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä s-postia osoitteeseen respa (ät) fysioterapiatiimi.fi.

Toiminta alkoi pääkaupunkiseudulla 1.9.2017

Fysioterapiavastaanotot alkoivat pääkaupunkiseudulla perjantaina 1.9.2017. Syyskuun alusta mukana ovat olleet Kati, Janne ja Jouni (Annukka aloittaa vastaanotot helmikuussa):

Tutustu tarkemmin palveluihin, fysioterapeutteihin, toimipisteisiin, hinnastoon ja nettiajanvaraukseen: www.fysioterapiatiimi.fi.

Tervetuloa fysioterapiaan – liike on lääke!

Siirry sivun alkuun