Jouni Ikonen, Joukontie 23, 01400 Vantaa | jouni@ikonen.fi | puh. 040 538 3240

ikonen.fi – Jouni Ikonen, fysioterapeutti

Olen 56-vuotias vantaalainen fysioterapeutti ja esittelen tämän sivuston kautta ihmisen terveyteen liittyviä ajatuksia, palveluita ja tuotteita.

Voda Liikuntakeskus (kuopattu)

Tiedote 25.6.2015

Vodan vuokrasopimus Horsmakuja 1:ssä päättyy kesäkuun lopussa (kiinteistö puretaan ja tontille asuntoja). Emme ole löytäneet vastaavaa tilaa Tikkurilan alueelta, joten yhtiökokouksessamme päätimme keskeyttää toimintamme 1.7.2015 alkaen. Viimeinen treenipäivä Vodalla on torstaina 25. kesäkuuta.

Hyvä uutinen on, että Jari Vesterinen jatkaa ryhmäliikuntoja omana toimintana elokuun alusta alkaen. Uusi tila sijaitsee osoitteessa Virkatie 10, Vantaa. Viikko-ohjelmassa on Kahvakuulaa, Kuntonyrkkeilyä, Kuntokaratea ja Syvävenyttelyä. Ryhmäliikunnan lisäksi Jarin Shikikai-salilla harjoitellaan Shukokai karatea ja Shikimethod:a. Lisätietoa Jarin palveluista löydät osoitteesta:

http://www.shikikai.fi

Jouni Ikonen jatkaa syksyllä täysipäiväisesti fysioterapeutti-opintojaan, mutta tarjoaa opiskelun ohessa mm. seuraavia palveluita: Team Voimakerho (voimaharjoittelua verkkoyhteisössä), erikoisharjoitukset/tapahtumat (lyöntikoulu, itsepuolustus ja yksityisopetus) ja markkinointipalvelut. Lisätietoa Jounin palveluista löydät osoitteesta:

https://www.ikonen.fi

Siirry sivun alkuun