Jouni Ikonen, Joukontie 23, 01400 Vantaa | jouni@ikonen.fi | puh. 040 538 3240

ikonen.fi – Jouni Ikonen, fysioterapeutti

Olen 56-vuotias vantaalainen fysioterapeutti ja esittelen tämän sivuston kautta ihmisen terveyteen liittyviä ajatuksia, palveluita ja tuotteita.

Daff Design (kuopattu)

Alla on lyhyt historiikki, mutta tiiviin ilmaisun vuoksi teksti hukkuu nimiin ja vuosilukuihin ollen varsin tylsän kuuloista. Tosiasia on kuitenkin, että Daff Design:in ympärillä olleet henkilöt ja asiakkaat toteuttivat luovassa ja iloisessa ilmapiirissä uskomattomia projekteja – työn imua ja luovaa hulluutta parhaimmillaan! 

Historiikki 1986-2013

Arkkitehdit Antti Eklund ja Pekka Hamberg perustivat Duke’s Art Factory Ky:n vuonna 1986. Jouni Ikonen liittyi porukkaan 1991. Yhtiö muutettiin osakeyhtiöksi 1992, jolloin käyttönimenä ollut Daff Design vakiintui yhtiön nimeksi. Samassa yhteydessä Pekka Hamberg irtaantui yhtiöstä. Tämän emoyhtiön alla oli vuosien varrella useita tytäryhtiötä, eri yhtiö eri toiminnoissa. Päätoimialoina ovat olleet mainostoimistopalvelut (Daff Design) sekä sisustus- ja tuotesuunnittelu (Animal Design).

1997 alkaen omalla ANIMAL-tavaramerkillä suunniteltiin, tuotettiin ja myytiin design-käyttöesineitä 20 maassa. Vaikka tuotteet saivat paljon kiitosta ja myynti kasvoi nousujohteisesti, ei liiketoimintaa ehditty saamaan kannattavaksi suurten tuotekehityskulujen ja myyntikulujen vuoksi. ANIMAL-liiketoimintaan liittyvien vastuiden vuoksi emoyhtiön tuli keskittyä ANIMAL-tuotteisiin, ja muut liiketoiminnat lopetettiin syksyllä 2002. ANIMAL-tuotteet myytiin liiketoimintakauppana Leo Longlife:lle 2005. Samassa yhteydessä Antti Eklund irtaantui yhtiöstä.

2005 alkaen yhtiön toiminta koostui Jouni Ikonen ajankäytöstä markkinointi- ja liikuntapalveluiden parissa. Hyvänä yrityksenä oli myyntiin ja markkinointiin liittyvien tuotteiden ja palveluiden myyntiin keskittynyt WHATIF, toiminta alkoi 2006 ja se siirtyi 2009 erään osakkaan toiminnaksi. DAFFin historia päättyi 2013, jolloin Jounin ajankäyttö keskittyi liikuntapalveluihin toisessa yrityksessä (Voda). Tässä yhteydessä perustettu toiminimi (Monialapalvelu Ikonen) otti vastatakseen asiakasyritysten kotisivuja sisältävän Tulilla-kotisivut -palvelimen.

 

Arkistosta kaivettuja tiedotteita (pdf)

Siirry sivun alkuun