Jouni Ikonen, Joukontie 23, 01400 Vantaa | jouni@ikonen.fi | puh. 040 538 3240

ikonen.fi – Jouni Ikonen, fysioterapeutti

Olen 56-vuotias vantaalainen fysioterapeutti ja esittelen tämän sivuston kautta ihmisen terveyteen liittyviä ajatuksia, palveluita ja tuotteita.

Tulilla-kotisivut (kuopattu)

Verkkotunnusvälittäjä

Monialapalvelu Ikonen on Traficomin (ent. Viestintävirasto) virallinen Verkkotunnusvälittäjä.


Palvelin sammutetaan 14.2.2020

Vuodesta 2006 olen toteuttanut kotisivuja Tulilla-kotisivut julkaisujärjestelmällä. Usein projekti on lähtenyt liikkeelle verkkotunnuksen rekisteröinnillä, minkä jälkeen ko. domainille on tehty kotisivut ja sähköpostilaatikot. Asiakkaat ovat itse päivittäneet sivujaan tai minä olen tarjonnut sen palveluna.

Tulilla-kotisivut -palvelun tarina päättyy 14.2.2020, kun töpseli vedetään irti palvelimesta. Reilu 13 vuotta meni nopeasti, ja oli ilo olla mukana monien yritysten ja yhteisöjen toiminnassa kotisivujen kautta. Valitettavasti aikani ei vaan riitä kaikkeen ja on aika keskittyä fysioterapiaan. Kiitos ja anteeks’

 

Osta kotivut MMD Networks:ltä

Tämä ei ole maksettu mainos, vaan vahva suositus. MMD ylläpiti Tulilla-kotisivut -palvelinta, ja olen ollut heidän palveluihin erittäin tyytyväinen. Kun etsin kotisivuilleni uutta kotia, niin MMD oli luonnollinen valinta. Tämä sivusto sijaitsee MMD:n webhotelli-palvelimella Tampereella. Julkaisujärjestelmänä olen käyttänyt ilmaista WordPress-ohjelmistoa, minne pystyy itse lisäämään lisäominaisuuksia tarpeen mukaan. Jos kiinnostuksesi ei ihan riitä omaan askarteluun, niin ota yhteyttä MMD Networks:iin, he kyllä tekevät sinulle hienot kotisivut Avaimet käteen -periaatteella.


Siirry sivun alkuun